Ajándékozz kutyás pólót, pulóvert gazdi szeretteidnek, odalesznek érte!

2015. december 11., péntek

Makramé nyakláncok - Karácsonyi készülődés 2015 Salgótarján

Túl a vásáron. :)
Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer-kétszer próbálja ki milyen egy vásáron megjelenni a portékáival. :) Szemtől-szemben találkozni emberekkel, olyanokkal, akiknek tetszik, és akiknek nem feltétlenül az asztalon lévő termékpaletta. :)
Az biztos, hogy kell egyfajta hozzáállás. :) Méghozzá pozitív! Nem szabad csalódásként felfogni, ha nem sikerül valami jól. Egyszerűen csak nem volt ott a célközönség. :)

A vásár 2 napos volt. Ennek megvan az az előnye, hogy ha első nap nincs valakinél annyi pénz, vagy csak felkeltette az érdeklődését és utánanéz otthon a neten, akkor másnap még megtalál és személyesen, gyorsan, postaköltség nélkül vásárolhat nálad, alkudhat. Esetleg elkéri a névjegyet és később felhív telefonon.

Az első napon a Nógrád Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara épületében voltunk, ahol nem volt túl nagy mozgás és szerintem főként a régóta vásározó ismerősök kedvéért mentek el sokan, illetve voltak iskolai, óvodai csoportok a kézműves foglalkozásokon.
Viszont itt volt olyan érdeklődő, aki a második napon megkeresett a főtéren, és vásárolt tőlem, mert este otthon utána tudott nézni az ásványoknak.

A két nap együtt számomra eredményes volt. Az idő is kellemes volt, plusz 5 fokban azért ki lehet bírni egy napot a szabadban ácsingózva, még akkor is, ha nem vagyok hozzászokva ehhez.


Közben a Meskán is elkelt két nyaklánc, szerencsére nem felejtettem el szabadságolni a boltot, amíg a makraméim a vásáron  levegőztek. :)

Ma pedig feltöltöttem a maradék nyakláncokat is a Meskára. Így pihenhetek és nyugodtan készülhetek az ünnepekre. :)


Nógrád Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara
Karácsonyi készülődés - 2015 



Salgótarján Főtér - Karácsonyi készülődés - 2015



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése