Ajándékozz kutyás pólót, pulóvert gazdi szeretteidnek, odalesznek érte!

2017. november 23., csütörtök

Ezüst színű makramé rombusz fülbevaló - Silver rhombus macrame earring tutorial DIY

A napokban vásároltam egy nagyon kedves makramés barátomnak hála egy AMANN Serabraid nevű cérnát. Ki is próbáltam gyorsan és nagyon örülök neki, mert nagyszerűen lehet csomózásra használni.
Ez is viaszolt műszál, szövött szerkezetű, de nem olyan laza, mint a török. A megkötött csomók csodálatosan stabilan tartják a méretüket, és habár vékony a cérna, a végeredmény mégis hasonló vastagságú minta, mint mondjuk a Linhasita.

Ez a szépséges ezüstszürke cérna külön tetszik, imádom! :)



A beszerzési lehetőségéről annyit, hogy a neten rákeresve igen drágán lehet beszerezni, változó, kb. 5000Ft/700m, viszont egy hirdetésben talált rá a barátom egy magánszemélynél 1000Ft/tekercs áron. Telefonos egyeztetés után rendeltem belőle 20 tekercset, kockáztatva, hogy nem tudom mit kapok, de bízva Tomi tapasztalataiban. Sajnos kicsit poros volt 1-2 tekercs külső felülete, amit le kellett tekernem róla, de alatta csodaszép, jó minőségű a cérna. Tudni kell erről, hogy az illető nem ezzel foglalkozik és a színeket is csak találomra kaptam! :D

Aki bevállalós, annak itt a hirdetés linkje, de csakis saját felelősségre vásároljon! A csomózáshoz használatos cérna milyensége igen szubjektív, ami egyik kézművesnek fekszik, az nem biztos, hogy a másiknak is fog, ízlések és pofonok, szokások és megszokások... :) :  https://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Kulonleges_enyves_cerna__Talpvarro__borvarro_cerna_71864895.htm



A fenti ezüstszürke fülbevalóhoz készítettem lépésről-lépésre útmutatót, katt a lenti linkre - Silver rhombus earring tutorial DIY, click below:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése