2014. október 28., kedd

Makramé minden mennyiségben

Gyerekekkel itthon "ülő" anyuka vagyok.
Régebben a kicsi szabadidőmben kosárfonással foglalkoztam, és nagyon sokat keresgéltem az interneten technikák után. Tulajdonképpen így találkoztam először a csomózással, csomózott kosarakkal. Érdekelt, mint minden technika, hogy hogyan készülnek,  és amikor a mikéntje után kutattam, akkor fedeztem fel, hogy mi mindent és milyen modern köntösben lehet így készíteni.
Minden elkészített darabbal fejlődök és tanulok valami újat. Nagyon élvezem, hogy mindegyik más és más. Ezzel a technikával valahogy nem akar az embert kétszer ugyanolyat készíteni. :)
Sokat ajándékoztam családon belül, vagy barátnak, de egyelőre még szeretnék makramézni, így eladásra is készülnek most már ékszerek és egyebek.
Van Meska oldalam is Makramama név alatt. Abban még nem vagyok biztos, hogy egyáltalán sikerül-e eladnom egyet is a Meskán keresztül, majd meglátjuk. :) Mindenesetre, ami már fent van a Meskán, azt csak ott lehet megvenni.
Ha valaki netán vásárolni szeretne, akkor itt felvehetjük egymással a kapcsolatot, olyan darabokat is készíteni fogok, amiket nem teszek fel a Meskára, így kiderül, hol működik jobban a dolog.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése